NL-Operations Expert

Nederland
Apple Retail

Overzicht

Geplaatst:
Functienummer: 114438113
Als Operations Expert weet je als geen ander hoe leuk het is om het nieuwste Apple product in handen te hebben. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant dat fijne gevoel ook ervaart. Jij zorgt er samen met je team voor dat er adequaat wordt ingespeeld op de wisselende vraag, en dat elk product en elk demoapparaat daar is waar het moet zijn. Jouw organisatorische vaardigheden en inzet vormen de spil van wat de Apple Store doet: mensen samenbrengen met hun favoriete producten. Je creëert samen met anderen een cultuur waar alle medewerkers welkom zijn en hun werk optimaal kunnen doen. Er zijn zowel fulltime- als parttimefuncties beschikbaar.

Omschrijving

Als Operations Expert draag je samen met je team een grote verantwoordelijkheid in het eindtraject van een product: zorgen dat de klant het in handen krijgt. Je bent verantwoordelijk voor de hele voorraad van de winkel: producten, onderdelen, hulpmiddelen, benodigdheden en dergelijke. Je ziet erop toe dat je team de ondersteuning, de kennis en de middelen heeft om ervoor te zorgen dat onze producten beschikbaar zijn, om de voorraad te beheren en om het magazijn op orde te houden wanneer er nieuwe producten binnenkomen. Je staat voortdurend in contact met het management en het leidinggevend personeel om ze op de hoogte te houden van de status van producten en onderdelen. En wanneer de allernieuwste producten binnenkomen, ben jij de eerste die ze uitpakt en aan het Store-team mag laten zien. Apple maakt het product, maar dankzij jou krijgt de klant het in handen.

Minimale kwalificaties

Belangrijkste kwalificaties

Gewenste kwalificaties

  • In staat om snel te denken en problemen op te lossen, ook onder veranderende omstandigheden.
  • Leidinggevende kwaliteiten, indirect door het goede voorbeeld te geven en direct door mensen te coachen.
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en in staat om snel orde te scheppen in elke situatie.
  • Bijdragen aan een inclusieve omgeving door onderlinge verschillen te respecteren en leergierig te zijn.
  • De waarden van Apple op het gebied van inclusiviteit en diversiteit uitdragen tijdens dagelijkse werkzaamheden.
  • Je kunt moeiteloos overweg met meerdere voorraaddeadlines per week.
  • Je bent bereid om je aan de veiligheidsvoorschriften te houden, zodat er geen gevaarlijke situaties in het magazijn ontstaan.
  • Je beheerst de lokale taal uitstekend.
  • Je zult je flexibel moeten opstellen wat je werktijden betreft. Die zijn afhankelijk van de werkzaamheden binnen de Store.

Opleiding en ervaring

Extra vereisten